Powerbank zonne-energie

Er bevinden zich momenteel geen producten in deze categorie.

Powerbank op zonne-energie

Bent u op zoek naar een powerbank die extra capaciteit heeft? Met een Jupio powerbank Solar kunt u naast de normale capaciteit ook de powerbank opladen door middel van zonnepanelen. U legt de powerbank in de zon en deze wordt opgeladen. Wilt u van het zomer niet met een lege batterij te komen zitten? Bestel dan een Jupio powerbank op zonne-energie via Accugigant.nl.

De powerbanks op zonne-energie zijn ook op te laden met een USB aansluiting.

Voordelen powerbank op zonne-energie

De powerbanks op zonne-energie hebben diverse voordelen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld,

  • Overal altijd uw telefoon opladen
  • Compact formaat, hierdoor gemakkelijk mee te nemen
  • Powerbank door zonne-energie opladen

Wilt u profiteren van deze voordelen? En wilt u uw powerbank ook in het zonnetje kunnen opladen? Dan is de powerbank van Jupio met zonnepanelen iets voor u.

Hoe werkt een powerbank op zonne-energie?

De powerbanks op zonne-energie in ons assortiment kunnen opgeladen worden door middel van zonne-energie. Daarnaast kunnen deze powerbanks ook opgeladen worden met een USB kabel. Wanneer de powerbank in de zon ligt zullen de zonnepanelen energie opbouwen en ervoor zorgen dat de powerbank weer gevuld wordt met stroom. Wanneer u een stopcontact in de buurt hebt kunt u de powerbank gewoon in het stopcontact plaatsen om de powerbank op te laden.

Powerbank op zonne-energie via Accugigant.nl

Alle powerbanks op zonne-energie zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Heeft u vragen over ons assortiment powerbanks op zonne-energie? Of wilt u meer informatie over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar accugigant@klikenbestel.nl.

Lees meer