Cameratas Shooter Family

In deze categorie vindt u een overzicht van de shooterfamily. De shooterfamily is een assortiment kwalitatieve foto- en videocameratassen. U herkent deze fototassen aan de ingebouwde regenhoes en nette afwerking. Daarnaast is gebruik gemaakt van een stevig materiaal dat ervoor zorgt dat de camera optimaal beschermd wordt tegen vuil en stoten. De fototassen zijn gemaakt van Polyamide/Nylon en hebben hierdoor een licht ontwerp.

Wilt u een kwalitatief goede fototas bestellen? Bestel deze dan via Accugigant.nl.

Fototas voor diverse merken

De fototassen van de shooterfamily zijn geschikt voor diverse merken. Of u nou een Sony, Panasonic of ander merk camera heeft? Met een fototas van de shooterfamily blijft uw camera of videocamera in de beste conditie.

Multifunctionele fototas

De cameratassen van de shooterfamily zijn multifunctioneel en te gebruiken op diverse manieren. Zo hebben deze cameratassen een schouderdraagriem en een buikdraagriem. Hierdoor kunt u de camera dragen op de meest gewenste manier. Daarnaast is de fotocameratas ook te gebruiken als rugzak en slingtas.

Voor iedere camera een oplossing

De shooterfamily heeft diverse formaten fototassen. Hierdoor is er voor vrijwel iedere camera een oplossing. Wilt u een nieuwe cameratas? Bestel deze dan eenvoudig via Accugigant.nl.

Fototassen van de shooterfamily via Accugigant.nl

Alle shooterfamily fototassen zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Heeft u vragen over onze shooterfamily fototassen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen tussen 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar accugigant@klikenbestel.nl.