Meer

Diversen

Behalve de diverse opladers die wij aanbieden in ons assortiment, kunt u bij ons ook andere handige items vinden. Van geheugenkaart tot aan heatpacks. Niks is te gek! De producten uit ons assortiment vergemakkelijken het gebruik van uw apparaten. Bent u bijvoorbeeld de kabel van uw oplader kwijt? In ons assortiment vindt u diverse kabels die in uw oplader kunt pluggen. Maar ook cameratassen waarin u uw digitale camera of videocamera kunt opbergen zijn te vinden in ons assortiment. Neem snel een kijkje!

Geheugenkaart

Het gebruik van een geheugenkaart, ook wel SD-kaart genoemd, is erg populair tegenwoordig. Op een geheugenkaart kunt u veel foto’s, video’s en andere databestanden opslaan en verwisselen. Met een geheugenkaart kunt u gemakkelijk uw bestanden van het ene op het andere apparaat zetten. U haalt de geheugenkaart bijvoorbeeld uit uw digitale camera en steekt deze in uw laptop: en klaar! Al uw bestanden zijn op deze manier direct zichtbaar op uw laptop.

Cameratas

Een camera is een dure investering en het is de bedoeling dat een camera langdurig mee gaat. Met een cameratas kunt u uw camera gemakkelijk en compact meenemen naar iedere locatie die u bezoekt. Daarnaast is uw camera altijd goed beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf wanneer u deze opbergt in een cameratas. Ook zult u uw camera minder snel kwijt zijn, omdat deze niet langer rondslingert in uw huis. Met een cameratas is uw camera altijd goed beschermd en veilig opgeborgen. Zo gaat uw camera lang mee en kunt u zo lang mogelijk de mooiste kiekjes schieten.