Laptop

Laptop

Steeds meer mensen kiezen voor een laptop in plaats van een desktop. De letterlijke vertaling van laptop is “boven schoot”. En zoals hieruit ook al opgemaakt kan worden, is een laptop stukken mobieler. Hij is gemakkelijk op schoot te zetten en te ontkoppelen van de oplader. Maar om te zorgen dat je de laptop kunt blijven gebruiken, heb je deze oplader natuurlijk wel nodig. Is jouw laptop oplader kapot of is jouw accu toe aan vervanging? Dan zit je bij AccuGigant.nl helemaal goed!

Accu vervangen

Ook de accu van jouw laptop gaat niet eeuwig mee. Na verloop van tijd verliest de accu van jouw laptop zijn vermogen (capaciteit). Je merkt dat de accu van je laptop toe is aan vervanging als je laptop steeds minder lang zonder oplader kan. Ook wanneer de accu erg heet wordt, kan het zijn dat de accu vervangen moet worden. In ons assortiment hebben wij diverse accu’s voor verschillende type laptops. Op jouw laptop kun je het type nummer en het merk vinden. Zit de geschikte accu voor jouw laptop ertussen?

Oplader

Is je oplader kapot? Het kan erg gevaarlijk zijn om je laptop te blijven gebruiken met een kapotte laptopoplader. Schaf daarom voor de veiligheid op tijd een nieuwe laptopoplader aan. Kies het juiste soort plug en bevestig deze op de universele laptop oplader uit ons assortiment. Onze universele opladers zijn te gebruiken voor vrijwel alle laptops, notebooks en netbooks. De microprocessor die geïntegreerd is in de oplader zorgt automatisch voor de juiste spanning. Er zijn 30 verschillende connectoren beschikbaar voor meer dan 100 verschillende modellen laptops.