Accuboormachine oplader

In deze categorie vind je een overzicht van universele boormachine laders. Deze laders zijn merk specifiek, maar vaak te gebruiken voor meerdere modellen. Heb je een Bosch, Makita, Milwaukee of ander merk boormachine en is de lader kapot? Bestel dan een nieuwe lader via Accugigant.nl. Hieronder zie je een overzicht van alle merken:

  • Bosch
  • DeWalt
  • Hitachi
  • Makita
  • Milwaukee
  • Panasonic

Ben je op zoek naar een nieuwe lader voor jouw boormachine? Zoek dan niet verder en bestel deze gemakkelijk via Accugigant.nl.

Bosch boormachine

Bosch is een van de bekendste boormachine merken in Nederland. Het kan natuurlijk zijn dat de lader van jouw Bosch boormachine niet meer naar behoren werkt. Wij hebben dan de oplossing voor je. Bij ons vind je boormachine laders van het merk Bosch. Let bij het aanschaffen van een Bosch lader op of deze geschikt is voor jouw boormachine. De Bosch boormachine laders uit ons assortiment zijn geschikt voor Ni-CD/Ni-MH.

Makita boormachine

Naast Bosch is Makita een bekend merk boormachine. Na enkele jaren kan de lader achteruit gaan en zal de accu minder snel of niet opgeladen worden. Vaak hebben merkladers een hogere prijs. Wij hebben daarentegen scherp geprijsde Makita boormachine laders in ons assortiment. Let wel op bij het aanschaffen van de Makita boormachine lader of deze geschikt is voor jouw Makita boormachine. De Makita boormachine lader is geschikt voor Ni-CD/Ni-MH/Li-ion accu’s

Ook bij de andere merken is het belangrijk om te kijken voor welke accu’s de boormachine lader geschikt is. Twijfel je of de lader geschikt is voor jouw accu of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Boormachine laders via Accugigant.nl

Alle boormachine laders zijn in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. 

Heb je vragen over ons assortiment boormachine laders? Of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste boormachine lader? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 345. Daarnaast kun je altijd mailen naar accugigant@klikenbestel.nl.