Videocamera opladers

In deze categorie vind je een overzicht van onze broadcast chargers van het merk Jupio. Met deze opladers kun je diverse videocamera accu’s opladen. Ben je op zoek naar een oplader van zeer hoge kwaliteit voor jouw accu’s?  Zoek dan niet verder en bestel een broadcast charger via Accugigant.nl.

Gold Mount Battery charger

Een van de meest verkochte broadcast chargers is de Gold Mount charger. Deze oplader is geschikt voor diverse videocamera accu’s. Hieronder zie je voor welke merken deze oplader onder andere geschikt is:

  • Canon
  • JVC
  • Panasonic
  • Sony
  • Canon
  • IKEGAMI

Als je twijfelt of deze lader geschikt is voor jouw accu, dan kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen voor je kijken of jouw type videocamera geschikt is voor deze acculader.

V-mount Battery charger

De V-mount Battery charger is een acculader die geschikt is voor Sony videocamera accu’s. Ben je op zoek naar een nieuw laadstation voor de accu van jouw Sony videocamera? Bij Accugigant.nl ben je aan het juiste adres. Wil je weten voor welke Sony videocamera’s deze acculader geschikt is? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Jupio charger broadcast via Accugigant.nl

Alle broadcast chargers in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. 

Heb je vragen over dit product? Of wil je weten of jouw videocamera accu werkt met deze broadcast oplader? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar accugigant@klikenbestel.nl.