Opladers

Opladers

Elektronische apparaten hebben ons leven erg verreikt in de afgelopen jaren. Hartstikke handig al die elektronische apparaten, maar ze hebben natuurlijk niet een oneindige levensduur. Eens in de zoveel tijd zul je toch echt je apparaten op moeten laden. Dit kan met een oplader of met batterijen. Oplaadbare batterijen kunnen, zoals de naam al zegt, opnieuw opgeladen worden. In ons assortiment vind je diverse opladers voor jouw elektrische apparaten, accu’s of batterijen.

Laptop- en (video-)cameraopladers

Heeft jouw laptop- of cameraoplader het begeven? Dan zit je bij AccuGigant.nl helemaal goed. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan opladers voor verschillende laptops, videocamera’s en digitale camera’s. Zo kun je jouw laptop weer gebruiken of de mooiste kiekjes schieten met je camera.

Accuboormachine opladers

Een accuboormachine is ideaal. Het grote voordeel van een accuboormachine is dat je geen snoer meer nodig hebt om te boren. Daardoor ben je lekker mobiel en kun je hem overal gebruiken. Helaas gaan de accu’s van accuboormachines ook niet eeuwig mee. Op een gegeven moment is de accu een keer leeg. Gelukkig kun je de accu heel eenvoudig opladen met een accu oplader. Zo kun je je accuboormachine weer op volle kracht gebruiken.

Batterijoplader

Oplaadbare batterijen zijn beter om te gebruiken dan gewone alkaline batterijen als je apparaten veel energie verbruiken. Met oplaadbare batterijen bespaar je geld, energie en afval. Goed voor je portemonnee én het milieu. Met oplaadbare batterijen hoef je niet steeds opnieuw batterijen aan te schaffen, maar kunt je jouw batterijen opladen in een batterijoplader. Oplaadbare batterijen kunnen tot wel duizend keer worden opgeladen! Dit scheelt je toch weer een paar honderd keer het aanschaffen van alkaline batterijen. De aanschafkosten van oplaadbare batterijen zijn wel hoger dan gewone alkaline batterijen, maar deze kosten heb je na zes keer opladen al terugverdiend.