Dashcams Transcend

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare dashcam? Dan is een dashcam van Transcend iets voor u. De dashcams van Transcend zijn uitgerust met een helder scherm en hebben een Full HD videoresolutie. Daarnaast zorgt de juiste beeldhoek ervoor dat de camera de gehele weg opneemt. Wilt u voortaan visueel bewijs hebben van uw autorit? Dan is een dashcam van Transcend de oplossing.

Betrouwbare ooggetuige

Een dashcam is een betrouwbare ooggetuige bij bijvoorbeeld een ongeluk of vandalisme. Met de beelden kunt u eventueel naderhand verhaal halen bij uw verzekering of de politie. De meeste camera’s van  Transcend hebben een dag en nacht modus, hierdoor kunt u ook uw nachtritten opnemen. Wilt u geen detail ontgaan? Schaf dan een dashcam van Transcend aan.

Voordelen Transcend dashcams

Er zitten verschillende voordelen aan de Transcend dashcam. Hieronder ziet u de belangrijkste voordelen op een rij,

  • Superscherp Full HD beeldresolutie
  • Ingebouwde batterij
  • Groothoeklens voor een extra breed zichtbeeld
  • SD kaart ingang zodat u direct de beelden kunt opslaan

Wilt u profiteren van deze voordelen? Schaf dan een dashcam van Transcend aan. Accugigant.nl heeft een ruim assortiment Transcend dashcams voor een scherpe prijs.

Transcend dashcams via Accugigant.nl

Alle Transcend dashcams in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Heeft u vragen over ons assortiment Transcend dashcams? Of wilt u hulp bij het uitzoeken van een geschikte dashcam? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar accugigant@klikenbestel.nl.