Batterijgrip

In deze categorie vindt u een uitgebreid overzicht van al onze battery grips. Een batterygrip is een batterijhouder die onder de camera gemonteerd kan worden. De battery grip zorgt voor een betere houvast en daarnaast kunt u met de battery grip gemakkelijk fotograferen in verticale positie. Dit komt omdat de battery grip is uitgerust met een extra ontspanknop.

De battery grips uit ons assortiment hebben dezelfde uitstraling en kwaliteit als de originele merk battery grips. Ben je op zoek naar meer capaciteit en wil je graag twee accu’s bij de hand hebben? Of gemakkelijker verticaal fotograferen? Bestel dan een battery grip via Accugigant.nl.

Voordelen Battery grip via Accugigant.nl

Niet alleen de houvast wordt beter met een battery grip. Hieronder zie je welke voordelen de battery grips uit ons assortiment met zich meebrengen:

  • Hoge kwaliteit
  • Specificaties en uitrustig hetzelfde als de originele grip
  • Stevige behuizing en extra ontspanknop
  • Meerdere modellen verkrijgbaar

Ben je op zoek naar een battery grip van hoge kwaliteit? Bestel deze dan via Accugigant.nl.

Diverse merken camera's

Ieder merk heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling en aansluiting. Daarom hebben wij voor ieder merk een andere battery grip in ons assortiment. Hieronder zie je voor welke fotocamera merken wij onder andere battery grips aanbieden:

  • Canon
  • Nikon
  • Pentax
  • Sony

Wil je jouw camera uitbreiden met een battery grip? Bestel deze dan eenvoudig via Accugigant.nl.

Battery grips via Accugigant.nl

De battery grips in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 17:00 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd met Post NL. Hierdoor heb je je bestelling de volgende dag in huis.

Heb je vragen over de battery grip? Of wil je hulp bij het uitzoeken van de juiste battery grip? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088-123 03 345. Daarnaast kun je altijd mailen naar accugigant@klikenbestel.nl.

Lees meer