Camera's

De momenten dat je bij een concert was met vrienden, met de familie op vakantie ging, jouw kind zijn/haar eerste stapjes maakte… Dit blijft zo tastbaar wanneer je het hebt vastgelegd op beeld. En wat is er nou leuker dan oude foto’s terugkijken! Natuurlijk wil je dat jouw camera zo lang mogelijk mee gaat. Daarom hebben wij in ons assortiment een ruim aanbod aan producten die hieraan bijdragen. Zoals accu’s en opladers, maar ook andere accessoires die het filmen en fotograferen vergemakkelijken.

Accu's

Is de accu van uw camera of camcorder toe aan vervanging? De levensduur van een accu is normaliter ongeveer 3 tot 5 jaar en hangt af van een aantal factoren. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan diverse accu’s voor camera’s en camcorders. Het kan natuurlijk ook erg handig zijn om een twee accu aan te schaffen. Zo kunt u uw camera altijd gebruiken, ook wanneer u niet de mogelijkheid heeft om de accu op te laden. Wilt u de levensduur van uw nieuwe accu verlengen? Wanneer u een accu op kamertemperatuur bewaart en de accu pas oplaad als hij bijna leeg is, heeft dit een positieve invloed op de levensduur van uw accu.   

Accessoires

Een afstandsbediening is een onmisbare accessoire voor fotografen. Met een afstandsbediening voor jouw camera kun je prachtige foto’s maken. Voornamelijk wanneer je de camera op een statief neerzet. Doordat je de ontspanner van jouw camera niet hoeft aan te raken, blijft jouw camera compleet stilstaan op het statief. Hierdoor kun je eenvoudig macro of lange sluitertijdsopnames maken en schiet je de prachtigste beelden. Ook handig is een batterijgrip. Een batterijgrip, wat is dat? Een batterijgrip of ‘batterygrip’ kun je onder je camera bevestigen. In een batterijgrip is plaats voor meerdere accu’s en/of batterijen. Zo kun je jouw camera nog langer gebruiken!

Lees meer