Camera's

Camera's 

De momenten dat u bij een concert was met vrienden, met de familie op vakantie ging, uw kind zijn/haar eerste stapjes maakte… Dit blijft zo tastbaar wanneer u het heeft vastgelegd op beeld. En wat is er nou leuker dan oude foto’s terugkijken! Natuurlijk wilt u dat uw camera zo lang mogelijk mee gaat. Daarom hebben wij in ons assortiment een ruim aanbod aan producten die hieraan bijdragen. Zoals accu’s en opladers, maar ook andere accessoires die het filmen en fotograferen vergemakkelijken.

Accu's

Is de accu van uw camera of camcorder toe aan vervanging? De levensduur van een accu is normaliter ongeveer 3 tot 5 jaar en hangt af van een aantal factoren. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan diverse accu’s voor camera’s en camcorders. Het kan natuurlijk ook erg handig zijn om een twee accu aan te schaffen. Zo kunt u uw camera altijd gebruiken, ook wanneer u niet de mogelijkheid heeft om de accu op te laden. Wilt u de levensduur van uw nieuwe accu verlengen? Wanneer u een accu op kamertemperatuur bewaart en de accu pas oplaad als hij bijna leeg is, heeft dit een positieve invloed op de levensduur van uw accu.   

Accessoires

Een afstandsbediening is een onmisbare accessoire voor fotografen. Met een afstandsbediening voor uw camera kunt u prachtige foto’s maken. Voornamelijk wanneer u de camera op een statief neerzet. Doordat u de ontspanner van uw camera niet hoeft aan te raken, blijft uw camera compleet stilstaan op het statief. Hierdoor kunt u eenvoudig macro of lange sluitertijdsopnames maken en schiet u de prachtigste beelden. Ook handig is een batterijgrip. Een batterijgrip, wat is dat? Een batterijgrip of ‘batterygrip’ kunt u onder uw camera bevestigen. In een batterijgrip is plaats voor meerdere accu’s en/of batterijen. Zo kunt u uw camera nog langer gebruiken!