Knoopcellen

Wil je een knoopcelbatterij bestellen? Dan ben je bij Accugigant.nl aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment knoopcellen. Misschien dat je nog nooit van de naam knoopcelbatterij hebt gehoord? Dit is niet zo gek.  De batterijen worden namelijk vaker gezien als horlogebatterij of gehoorapparaatbatterij. Echter, de knoopcel is een batterij die in veel meer apparaten gebruikt wordt. Is de batterij van je horloge leeg? Of heb je een afstandsbediening met een knoopcelbatterij? Al je vervangende knoopcelbatterijen bestel je voordelig en snel via Accugigant.nl.

Wat is een knoopcelbatterij?

Een knoopcelbatterij is een schijfvormige batterij die je in veel producten tegenkomt. De knoopcel wordt vaak gebruikt in producten waarvan de batterij niet zo snel vervangen hoeft te worden. Hierbij moet je denken aan wekkers, rekenmachines, gehoorapparaten of horloges. Er bestaan meerdere formaten knoopcelbatterijen.

Ons assortiment

In ons assortiment vind je verschillende knoopcelbatterijen, waaronder: 

  • 1.5V knoopcellen
  • 3 V knoopcellen
  • 5 V knoopcellen
  • 6 V knoopcellen

Knoopcelbatterijen hebben een lange levensduur, een compact formaat en zijn erg licht. Dit maakt dat de knoopcelbatterij prettig in gebruik is. In ons assortiment vind je ook blisters met knoopcelbatterijen. Zo heb je je horloge, gehoorapparaat of ander toestel binnen een mum van tijd weer aan én altijd een paar batterijen achter de hand. 

Lees meer