Oplaadbare batterijen

Heb je veel apparaten die werken op batterijen? Dan zijn gewone batterijen vaak een dure oplossing. Wij raden dan ook oplaadbare batterijen aan. Met oplaadbare batterijen hoef je niet iedere keer nieuwe batterijen aan te schaffen en hoef je ze alleen op te laden. Dit is niet alleen stukken goedkoper maar ook nog eens goed voor het milieu.

Wij hebben verschillende formaten batterijen in ons assortiment. Hieronder zie je welke oplaadbare batterijen wij onder andere aanbieden:

  • AA 2100 mAh oplaadbare batterijen
  • AA 2500 mAh oplaadbare batterijen
  • AAA 850 mAh oplaadbare batterijen
  • AAA 1000 mAh oplaadbare batterijen
  • AA 2700 mAh oplaadbare batterijen

Ben je op zoek naar oplaadbare batterijen voor een scherpe prijs? Bestel deze dan via Accugigant.nl.

Voordelen oplaadbare batterijen

Hieronder zie je welke voordelen oplaadbare batterijen met zich meebrengen:

  • Gaan extra lang mee
  • Meer dan 1000 keer op te laden
  • Niet steeds nieuwe batterijen kopen
  • Goed voor het milieu

Wil je profiteren van deze voordelen? En voortaan altijd opgeladen batterijen in huis hebben? Bestel dan oplaadbare batterijen via Accugigant.nl.

Batterij opladers

Ook voor batterij opladers ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod batterij opladers in ons assortiment. Bekijk hier ons aanbod batterij opladers.

Wat is een oplaadbare batterij?

Er zijn veel verschillende type batterijen. Maar wat is nou eigenlijk een oplaadbare batterij? Een oplaadbare batterij is een elektronische cel die stroom levert aan draagbare apparatuur. Wanneer een oplaadbare batterij wordt opgeladen door een elektrische spanningsbron zal de batterij gevuld worden met stroom. Eigenlijk is een oplaadbare batterij geen batterij, maar een batterij vervangende accu.

Oplaadbare batterijen via Accugigant.nl

Alle oplaadbare batterijen in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 17:00 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd via Post NL. Hierdoor heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Heb je vragen over ons assortiment oplaadbare batterijen? Of wil je advies bij het uitzoeken van de juiste batterijen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088-123 03 345. Daarnaast kun je altijd mailen naar accugigant@klikenbestel.nl.

Lees meer