Lithium batterijen

Bent u op zoek naar lithium batterijen? Zoek dan niet verder! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment lithium batterijen. Lithium batterijen gaan maar liefst zeven keer langer mee dan alkaline. Dit zorgt ervoor dat lithium batterijen meer geschikt zijn voor apparaten met een hogere stroomvraag. Daarnaast behouden de lithium batterijen ook bij tempraturen onder de nul hun capaciteit.

Wij hebben verschillende formaten lithiumbatterijen. Hieronder ziet u welke lithium batterijen wij onder andere aanbieden,

  • AA lithium batterij
  • AAA lithium batterij
  • 9V lithium batterij


Wilt u lithium batterijen bestellen? Bestel deze dan gemakkelijk via Accugigant.nl.

Voordelen lithium batterijen

Lithium batterijen brengen verschillende voordelen met zich mee. Hieronder ziet u de voordelen op een rij,

  • Lange levensduur
  • Geschikt voor apparaten met hogere stroomvraag
  • Duurzaam
  • Te gebruiken bij lagere temperaturen


Bent u op zoek naar een goedkoop en kwalitatief adres om lithium batterijen te bestellen? Bestel deze dan via Accugigant.nl.

Hoge kwaliteit batterijen

De lithium batterijen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor hebben de batterijen een langere levensduur en zijn deze uitermate geschikt voor apparaten met een hoge stroomvraag. Zoekt u lithium batterijen voor een scherpe prijs? Bestel dan voortaan uw lithium batterijen via Accugigant.nl.

Lithium via Accugigant.nl

Alle lithium batterijen in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd met Post NL. Hierdoor heeft u uw batterijen de volgende dag al in huis.

Heeft u vragen over ons assortiment lithium batterijen? Of heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste batterijen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 345. Daarnaast kunt u altijd mailen naar accugigant@klikenbestel.nl